Prislista

Du kan boka och hyra SUP, kajak och kanot för en specifik tidsperiod eller en hel dag. Letar du efter priser för större grupper (företag, svensexor, möhippor m.m.)  Kontakta oss.
Kajak

Kajak

Enmanskajak – inkl. paddel, flytväst & kapell

Tid

2h

4h

Heldag

Grupp

Pris

250 kr

350 kr

450 kr

Kontakta oss

Tvåmanskajak – inkl. 2 paddlar,
2 flytvästar & 2 kapell

Tid

2h

4h

Heldag

Grupp

Pris

350 kr

450 kr

570 kr

Kontakta oss
Boka nu
sup man

SUP

SUP inkl. paddel, flytväst & leash

Tid

2h

4h

Heldag

Grupp

Pris

250 kr

350 kr

450 kr

Kontakta oss
Boka nu
kanot

Kanot

Kanot inkl. paddlar & flytväst

Tid

2h

4h

Heldag

Grupp

Pris

350 kr

450 kr

570 kr

Kontakta oss
Boka nu

Vad ingår vid hyra?

Hos oss på Ågläntans uthyrning av kajak, kanot och SUP ingår alltid detta i priset:

Farkost (SUP, kanot, kajak)
Flytväst
Paddlar
Kapell (kajak)
Karta över området samt populära rutter
Tillval: Vattentät packpåse för ägodelarsom inte tål vatten
sup
sup paddla
flytväst
karta
Tillval
Vattentät packpåse
Tillval
vat
supfika

Behöver jag förbereda något?

Vi brukar rekommendera att man tänker på följande saker innan sin tur:

  • Kläder efter väder och som man har råd att bli blöt i.
  • Något att äta. Fika brukar vara ett uppskattat inslag för många, framförallt om man hyr en kajak, kanot eller SUP i längre än två timmar. Om man inte vill ha med något att äta kan det vara bra att ha gjort det innan.
  • Badkläder om man vill bada någonstans längs vägen.
  • Var på plats 10 minuter innan din utsatta tid för hyra av kajak så att vi hinner ta fram all utrustning och förbereda er för turen.
  • Ta med sig ett glatt humör :)

Hitta rätt och förbered dig

Karta

Från Ågläntan kan du kan också ta dig ut på öppet vatten via utloppen i havet i centrala Åhus och nedanför Yngsjö, eller paddla upp till Kristianstad via Hammarsjön. Höjdpunkterna med paddling här är de lugna och stilla vatten som erbjuds, samt den omgivande naturen.Här kan du se några av våra populäraste rutter:

All paddling utgår från Ågläntan, och därifrån ligger hela Helge å öppen för paddling av Kajak, kanot och SUP. Bara fantasin sätter gränserna var man kan ta sig och vad man kan göra. Du kan njuta av de stilla vatten som finns längs ån, som bjuder in till flera badtillfällen och fikapauser. Du kan också ta dig ut på öppet vatten via utloppen i havet i centrala Åhus och nedanför Yngsjö. Om man hyr en heldag har man möjlighet att paddla upp till Kristianstad via Hammarsjön. Runt om Hammarsjön finns också många fina badplatser och ställen för avkoppling. Höjdpunkterna med paddling här är de lugna och stilla vatten som erbjuds, samt den omgivande naturen.

Hitta rätt och förbered dig

Karta

All uthyrning av kajak, kanot och SUP utgår från Ågläntan längs Helge å i Åhus. Närmaste adress är Yngsjövägen 222 och parkering finns där. Du hittar den på vänster sida om du kör väg 118 söderut mot Ystad. Håll utkik efter skylten med vår logga. Se till att vara på plats minst 10 minuter innan din bokade tid så att vi hinner förbereda er och er utrustning. Välkomna!